100 receptes a la catalana

UN PATRIMONI CULINARI AMB PROJECCIO INTERNACIONAL

Autor: FABREGA COLOM, JAUME

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

100 receptes a la catalana

100 receptes a la catalana

17,60€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/11/2024
Colección:
De 100 en 100
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

PRÒLEG D'ADA PARELLADA No és agosarat dir que la cuina catalana té més de mil anys d'història i que es tracta, certament, d'una de les primeres d'Europa. En aquest llibre hi trobareu una selecció de 100 receptes de plats dits ""a la catalana"" a Catalunya mateix, a Espanya, a França, a Itàlia, a Alemanya... com a mostra de la projecció …

PRÒLEG D'ADA PARELLADA No és agosarat dir que la cuina catalana té més de mil anys d'història i que es tracta, certament, d'una de les primeres d'Europa. En aquest llibre hi trobareu una selecció de 100 receptes de plats dits ""a la catalana"" a Catalunya mateix, a Espanya, a França, a Itàlia, a Alemanya... com a mostra de la projecció internacional de la nostra cuina. L'autor, que no té res en contra de l'adopció de plats estrangers, sí que vol destacar la importància de mantenir la identitat gastronòmica de casa nostra.
Leer más

Más libros de FABREGA COLOM, JAUME

Más información del libro

100 receptes a la catalana

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-1356-444-9
EAN:
9788413564449
Nº páginas:
384
Colección:
De 100 en 100
Lengua:
CATALAN
Alto:
20 mm
Ancho:
13 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas
(Vilavenut, 1948). Historiador, escriptor, periodista i consultor gastronòmic. Ha estat professor d'Història de l'Art Contemporani i de Teoria i Tècniques de l'Art a la Universitat de Girona i professor d'Enogastronomia de l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha impartit cursos d'art i gastronomia en centres acadèmics i culturals d'arreu: Universitat de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat de València, Universitat d'Alacant, Perpinyà, Universitat Politècnica, Vic, UCE, etc. Ha publicat més de 80 llibres, amb 4 enciclopèdies, considerades obres de referència. Per exemple, _La cuina catalana_, en 9 volums _La cuina mediterrània_, en 3 volums _La cuina del món_, en 3 volums, i _La cuina_. _Gastronomia tradicional sana,_ en 4 volums, que inclou un gran diccionari dels productes alimentaris. La seva gran enciclopèdia sobre _La cuina catalana_ és l'obra de referència utilitzada al taller del cuiner Joan Roca, i cuiners com Ferran Adrià ?amb qui ha col·laborat?, Carme Ruscalleda, Nandu Jubany, Fermí Puig i altres han lloat la seva aportació. Ha estat traduït a l'anglès, el francès i l'espanyol. És considerat el primer escriptor gastronòmic de la Mediterrània (segons Joan Francesc Mira, Joan Roca i altres) i un referent per la forma innovadora de presentar la cuina com un patrimoni cultural, en què combina la llengua, l'antropologia, la literatura, la història, la geografia i els viatges. Col·labora en diversos mitjans: _El Temps,_ _Revista del Baix Empordà_, entre d'altres, així com diversos mitjans digitals com Vadegust i El Temps. Té 3 blogs (_Bona Vida, Gastronomia Catalana, Catalan Cooking)_.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar